HC Højbjergs logo

 

 

MC Højbjerg har som formål at "samle motorcykelinteresserede".

Det drejer sig om fællesskabet omkring motorcyklerne - og hvad deraf følger: fællesture, træf, ferieture, etc.

Turene kan gå til TT-ræs i Holland eller til et sommerhus på Fur, til kaffemøde i Truust eller iskiosken ved Moesgård Strand, tøsetur til Saxild eller ferietur til Ungarn – eller bare ud i det blå…..

Klubben planlægger sine aktiviteter på et månedligt tirsdagsmøde den første tirsdag hver måned. Normale klubaftener er tirsdag og fredag aften og søndag eftermiddag, men på værkstedet er der ofte aktivitet de øvrige dage.

Klubben vælger en bestyrelse på den årlige generalforsamling, men har ikke nogen formand. Bestyrelsens opgave er at forberede tirsdagsmøderne og i øvrigt forsøge at bevare det forkromede overblik.

I vinterhalvåret, hvor mange skåner cyklen mod is og salt, er der gang i de indedørs aktiviteter. Der skrues, spilles billard og dart og fortælles en masse løgnehistorier fra det virkelige liv på landevejene. Andre har kastet lidenskaben over vinterkørsel - og vintertræf i telt efter devisen: jo koldere jo sjovere!

Klubben udgiver nogle gange om året et klubblad med stort og småt om klublivet.

MC Højbjerg er med i en ring af "kaffeklubber", der på skift besøger hinanden til en kop kaffe og en ostemad (Silkeborg MC, MC Sheperds i Fårvang, Galten MC, MC 75 Hammel, Snøvserne i Kjellerup, MC Daffy i Ry, Yamaha Club Århus, Skanderborg MC, Old Boys i Fårvang og Fedtmuleklubben)


Gudenåtræffet på bagsiden af BT:


Nytårsaften i klubben:
2000:

 

og 2001:

 

 

Til Roetræf i roernes hjemland:

 

Her ankommer salatbordet til grisen (det er grisen på billedet til højre!)

 

Af og til kører vi flere sammen....


  ...og med hunde:

 

...kig i fotogallerierne med at hav billeder fra klubbens aktiviteter!!!!